Nascholingsdag EpilepsieĀ­zorgverleners

4 juni 2021 - Hoevelaken


Op 4 juni 2021 vindt in De Klepperman in Hoevelaken voor de elfde maal een nascholingsdag plaats voor verpleegkundigen, verzorgenden en andere epilepsiezorgverleners onder auspiciƫn van de Stichting Epilepsie Onderwijs Nederland (SepiON) i.s.m. het Netwerk Epilepsiezorg (NEZ). De scholing wordt ondersteund door V&VN Neuro & Revalidatie, Kempenhaeghe en Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN).

Om een programma te kunnen aanbieden dat voor zoveel mogelijk epilepsiezorgverleners in hun behoefte voorziet, is gekozen voor de volgende opzet.

Doelgroep

De Nascholing Epilepsie richt zich op verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en anders opgeleide hulpverleners in de zorg, het onderwijs of met affiniteit voor mensen met epilepsie. Alle zorgverleners die in hun dagelijkse praktijk te maken krijgen met mensen met epilepsie, in de verstandelijk gehandicaptenzorg, op neurologie- of kinderafdelingen, in verpleeghuizen, in de thuiszorg, in het speciaal onderwijs, in epilepsiecentra of gespecialiseerde instellingen enzovoorts, zijn dan ook van harte welkom.


Accreditatie

Voor deze nascholingsdag wordt accreditatie aangevraagd bij:

Inschrijven en Kosten

U kunt zich nog niet inschrijven en de kosten voor deelname zijn nog niet bekend. Wij zullen dit zo spoedige mogelijk op deze site bekend maken.