Nascholingsdag Epilepsie­zorgverleners

13 oktober 2022 - Hoevelaken


Op 13 oktober 2022 vindt voor de dertiende maal een nascholingsdag plaats voor verpleegkundigen, verzorgenden en andere epilepsiezorgverleners onder auspiciën van de Stichting Epilepsie Onderwijs Nederland (SepiON) i.s.m. het Netwerk Epilepsiezorg (NEZ). De scholing wordt ondersteund door V&VN Neuro & Revalidatie, Kempenhaeghe en Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN).

Om een programma te kunnen aanbieden dat voor zoveel mogelijk epilepsiezorgverleners in hun behoefte voorziet, is gekozen voor de volgende opzet.

Doelgroep

De Nascholing Epilepsie richt zich op verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en anders opgeleide hulpverleners in de zorg, het onderwijs of met affiniteit voor mensen met epilepsie. Alle zorgverleners die in hun dagelijkse praktijk te maken krijgen met mensen met epilepsie, in de verstandelijk gehandicaptenzorg, op neurologie- of kinderafdelingen, in verpleeghuizen, in de thuiszorg, in het speciaal onderwijs, in epilepsiecentra of gespecialiseerde instellingen enzovoorts, zijn dan ook van harte welkom.


Accreditatie

Voor deze nascholingsdag wordt accreditatie aangevraagd bij: